Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
زنان در عرصه اشتغال(مشکلات-محدودیت ها)                                                           
نویسنده: صغری بهرامی
گروه سنی: بزرگسال

این کتاب به بررسی مشکلات زنان شاغل در خانواده و محل کار می پردازد و برای کاهش مشکلات و محدودیتها، راهکارهایی به زنان و جامعه ارائه می دهد.
نتایج این تحقیق می تواند در اختیار کارشناسی بانوان سازمان ها و ادارات مختلف قرار گیرد و در تصمیم گیری کارشناسان فرهنگی و اجتماعی و مسئولان امور بانوان موثر واقع شود و همچنین می تواند راه گشای سازمان هایی باشد که به نحوی با مسائل بانوان سرو کار دارند تا بتوانند با شناخت مسائل و نیازهای بانوان، در برنامه ریزی های خود آینده ای مطلوب برای بانوان طرح ریزی نمایند.

ماجرای دو خواهر به نامهای هنا و شفا                                                                             
نویسنده: هدیل غنیم/ تصویرگر: علی الزینی/ مترجم: الهام مریمی 
گروه سنی: الف- ب

ماجرای هنا و شفا، داستانی درباره دو خواهر آشپز است که با همکاری هم رستورانی را اداره می‌کنند اما در خلال داستان، در طرز تهیه غذاها، با هم به مشکل برمی‌خورند.

مجموعه داستان های روستا1: نجات بچه گنجشک(نجات ملیجا لیله)                                                 
نویسنده: صغری بهرامی/ عروسک ساز و عکاس: مهناز بهرامی
گروه سنی: الف – ب

کتاب نجات بچه گنجشک ( مجموعه داستان‌های روستا 1 ) با تکیه بر اتفاقات معمولی بین بچه‌های یک روستا نوشته شده است. این کتاب جلد اول از داستان های روستاست که تاکید روی گویش و لباس‌های محلی روستای اردبیلک دارد. سعی شده با ترجمه‌ای از زبان تاتی ( اردبیلک ) جهت تقویت و حفظ این زبان در بین گویش‌گران خود همراه باشد. استفاده از عروسک‌های محلی خانم مهناز بهرامی به جای عکس داستان نیز خود نوعی ابتکار عمل است.

حیوانات در قرآن
نویسنده: سکینه رجبی رزانی
گروه سنی: الف – ب

آموزش به کودکان به ویژه آموزش قرآن، نباید جدی و خشک باشد، بلکه باید متناسب با سن کودکان و همراه با بازی و سرگرمی و شعر و داستان باشد تا موثر واقع شود.
کتاب “حیوانات در قرآن” با همین سبک به معرفی حیواناتی که در قرآن ذکر شده، پرداخته تا کودکان با مطالعه آن با داستانهای قرآنی آشنا شوند.

مجموعه داستان های روستا(2): بز بازیگوش
نویسنده: صغری بهرامی/ عروسک ساز و عکاس: مهناز بهرامی
گروه سنی: الف – ب

در حال حاضر قصه‌گویی بیشتر به شکل شفاهی بوده و از سوی نسل جدید کمتر مورد توجه قرار گرفته و این فرهنگ کمرنگ شده است، اما می‌توان با تولید کتاب به زبان و لهجه‌های بومی مثل مجموعه داستانهای روستا، این فرهنگ را حفظ کرد به گونه‌ای که مادران ما در حال حاضر و همچنین مادران نسل‌های آینده ‌بتوانند به آن مراجعه کنند و این فرهنگ را نسل به نسل انتقال دهند.

من کدامم به تو دل بست؟(مجموعه دلنوشته ها)
نویسنده: زینب شکوهی
گروه سنی: بزرگسال

“من کدامم به تو دل بست؟”، مجموعه دلنوشته های خانم زینب شکوهی است که به صورت شعر، نثر و قطعه های ادبی تهیه شده است.

میوه ها و سبزیجات در قرآن
نویسنده: سکینه رجبی رزانی
گروه سنی: الف – ب

کتاب “میوه ها و سبزیجات در قرآن” نوشته خانم سکینه رجبی است که برای آشنایی کودکان با قرآن تهیه و چاپ شده است.

 
من عاشق سیاره ام هستم!
نویسنده: پیتر رایشنباخ/تصویرگر: پاتریک بارتش/مترجم: امید نوری
گروه سنی: الف – ب

کودکان، مسئول حفاظت از سیاره‌ی در معرض خطر ما در آینده هستند. آینده‌ی پرچالش و اضطراب آوری که ما برای آن‌ها رقم زده‌ایم. کتاب پیش رو، به آنها یاد می دهد که از چه راه هایی می توانند مراقب کره زمین باشند تا آینده بهتری برای خود رقم بزنند. 

شبهای شهرزیزی(حکایت در حکایت در حکایت…)
نویسنده: هدیل غنیم/ تصویرگر: سحر عبدالله/ مترجم: الهام مریمی
گروه سنی: ج – د

کتاب «شب های شهرزیزی»، نوشته هدیل غنیم و ترجمه الهام مریمی است.حکایت در حکایت در حکایت میراث هزار و یک شب است که هدیل غنیم آن را در قالبی تازه، آمیخته به جادوی گذشته و خیالی تازه، به کودکان امروز تقدیم می‌کند.

در حوالی خاطره ها
نویسنده: صغری بهرامی
گروه سنی: بزرگسال

خاطره‌نویسی، عام‌ترین و صمیمانه‌ترین نوع نوشتن است، چون هیچ قید و محدودیتی ندارد. آنچه که موجب تاثیر شدید روح و روان فرد می‌شود، بعدها موضوع خاطره‌نویسی می‌گردد. خاطرات تلخ و شیرین، پیروزی‌ها، شکست‌ها، عواطف و احساسات و تجربیات تکرار‌نشدنی با این نوع نوشتن ثبت و ماندگار می‌شوند.
“در حوالی خاطره ها”، خاطرات دوران کودکی، نوجوانی، معلمی و سفرهای نویسنده است که با لحنی ساده و صمیمی روایت شده و روزها و شبهای پر فراز و نشیبی را بیان کرده است.